Utstilling av skirted fenders på Ekebergmarkedet 6.mai

DSC_7643Tradisjonen tro har Norsk Indian Klubb teltet sitt under epletrærne på Ekebergmarkedet vår og høst, og der møtes folk for å prate, kjøpe og bytte. Teltet vårt har blitt en møteplass for alle veteranmotorsykkelister der de kjøper og bytter deler samtidig som publikum ser på de utstilte syklene våre. Tidligere har vi hatt utstilling av fargerike Indian 1913 og 1914 modeller, og ikke minst Indian Powerplus sykler med sidevogn, men denne gangen er temaet fargerike Indian Chiefs som kom i 1940.

NIK har sendt ut invitasjon til 7 eiere av skirted fenders, og mye tyder på at vi kan presentere Indian skirted fenders i en rekke farger. Har du en Indian fra 1940-1953 så ta kontakt med oss (Rune 94836278 / Arne Bjørn 91783647) så skal vi sikre deg plass i rekka.

NIK selger GULF rein 50 olje på standen, og vi får også selskap av Kurt Dale, Ronny Hedstrøm og Kjell Åke Carlsson som alle har et godt utvalg av nye og brukte Indian deler. Har du deler å selge kan du legge fram delene på vårt fellesbord for salg av Indian deler.

Kom gjerne kjørende med din Indian, men denne gangen må du stå plassert i 2.rekke om du ikke har en skirted fender fra 1940-1953.

 

Velkommen til vårens vakreste eventyr.

Rune Stjernen / Arne Bjørn Hoel

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply