Pit Stop Soon 2024

02 juni er vi igjen klare for nok en tur til Son Kystkultursenter. I år blir opplegget noe enklere enn tidligere. Arvid har hatt arbeider i hagen og denne er dessverre ikke tilgjengelig for motorsykler på en stund ennå.

Årets Pit Stop blir først en fellestur fra Tyrigrava på Gamle Mossevei, gjennom Follo-landskapet, hele veien ned til Son, før vi avslutter med et besøk i nevnte Son Kystkultursenter. Her blir det enklere servering av kaffe og vafler, samt pølsemat.

Merk: Avreise fra Tyrigrava kl. 12.00. Ankomst Son ca. 13.00

Vi håper du setter av denne søndagen og tilbringe noen timer i kystbyen Son. Senteret beskrives slik på deres hjemmeside:

Son Kystkultursenter ligger i hjertet av Son på området som tidligere var Soon Baadbyggeri. Son er et av de best bevarte tettstedene med gammel trehusbebyggelse langs Oslofjorden.Son Kystkultursenter har som mål å formidle kunnskap om og utvikle kystkultur. Senteret viser skiftende utstillinger og tilbyr aktiviteter som er knyttet til trebåter og fiske. Jostushuset forteller historien om et fiskerhjem fra Son.

Send din påmelding i skjemaet under, slik at vi vet du kommer. Vi ses!

Påmelding Pit Stop Soon
Avreise fra Tyrigrava ca. kl. 12.00 Ankomst Son, ca kl. 13.00
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
This entry was posted in Løp og treff, Terminliste and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply