Indian Summer Meet

Indian Summer Meet er Norsk Indian Klubb’s årlige hovedarrangement som i 2024 arrangeres for 19. gang. Indian Summer Meet ble arrangert av Norsk Indian Klubb på Tretten i Gudbrandsdalen i 2004 til 2009 før arrangementet ble flyttet til Valdres fra 2011 til 2021. I 2022 ble Indian Summer Meet arrangert i Telemark før arrangementet nå er flyttet tilbake til Gudbrandsdalen.

I 2010 og 2023 arrangerte Norsk Indian Klubb International Indian Rally, og vi har nå valgt å benytte Hunderfossen Hotel og Resort som base for årlige arrangement. Datoen er 15-18 august. Hotellet og campingplassen på Hunderfossen Camping er nesten nærmeste nabo til Norsk vegmuseum som vi ønsker skal bli en viktig samarbeidspartner for gjennomføringen av arrangementet. Det første samarbeidsprosjektet vårt presenteres fredag 16. august.


Nedtelling til Indian Summer Meet 2024:

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

Informasjon:

Lokasjon og dato

Stedet er Hunderfossen Hotel & Resort

Hunderfossen ligger ca. 200 km nord for Oslo, i Gudbrandsdalen, 16 km nord for Lillehammer. På vestsiden av Gudbrandsdalslågen, ved Øyer.

Hunderfossen Eventyrpark (tidligere Hunderfossen Familiepark) er en av Norges største turistattraksjoner, med over 275 000 besøkende hver sommer. Hunderfossen Eventyrpark har mer enn 60 attraksjoner og severdigheter.

Ivo Caprinos arbeider er et gjennomgangstema i parken. Det store trollet rommer en hall med flere eventyrtablåer fra Asbjørnsen og Moes norske folkeeventyr, formgitt i Caprinos ånd, og en restaurant. Videre er Eventyrslottet og Eventyrskipet klart påvirket av Asbjørnsen og Moe.

Vår camp for Indian Summer Meet er på Hunderfossen Hotel & Resort beliggende i umiddelbar avstand til parken.

Hvem kan delta?

Hvem kan delta?

For deltakelse på Indian Summer Meet må norske deltakere være medlem av Norsk Indian Klubb. Inviterte gjester (25 stk.) med fargerike amerikanske motorsykler deltar på samme vilkår som klubbmedlemmene.  Klubbens medlemmer kan delta med andre motorsykler enn Indian.

Deltageravgift

Deltageravgift:

Deltakeravgiften er kr. 750,-. Barn under 16 år betaler kr. 300,-. Deltakeravgiften dekker deltakelse på mountaintour, hillclimbtour, hillclimb og slowrace,  lunsj- og middagsservering lørdag,  pluss premieutdeling. Påmelding og betaling av deltakeravgiften må skje innen 15. juli for at du skal være er garantert deltakelse. Påmelding og betaling skjer via skjemaet i lenken nederst på siden.

Overnatting

Det er flere måter å bo på Indian Summer Meet:

Telt, campingvogn eller bobil: Booking her må gjøres til Hunderfossen Camping. Merk; campingplassen ligger på den andre siden av jernbanen, men er i kort gangavstand fra treffplassen. Se oversiktskart. Du finner lenke til campingen i påmeldingsskjemaet eller i “Nyttige lenker”, under.

Hytter. Hotellet har et antall hytter reservert for oss. Ta kontakt med hotellet for booking av disse. Du finner telefonnummer og e-postadresse til hotellet i påmeldingsskjemaet. NB! Benytt disse for “klubbpriser” Se også merknad vedr. sengetøy, under.

Hotellrom: Ønsker du rom på hotellet, ta kontakt med Hunderfossen Hotel & Resort. Du finner telefonnummer og e-postadresse til hotellet i påmeldingsskjemaet. NB! Benytt disse for “klubbpriser”.

Seng i 6 sengers leilighet: For deg som reiser alene og trenger en seng har klubben reservert to 6-mannsrom, hvor man kan booke plass. Du booker i påmeldingsskjemaet. Merk; klubben forbeholder seg retten til å organisere romplasseringen på en effektiv måte. Se også merknad, under.

Merknad: Ved leie av hytter og seng i leilighet kommer obligatorisk leie av sengetøy pr. person + obligatorisk renhold.

Oversiktskart

Oversiktskart – Hunderfossen

Kontakt – spørsmål

Kontaktskjema Indian Summer Meet

Har du spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med løpskomiteen i skjemaet under:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nyttige lenker

Nyttige lenker:

NB! Benytt info i påmeldingsskjema for booking av hotellrom og hytter til klubbpriser, ikke Hunderfossens nettside .