Rapport fra Enköpingmarkedet 2013

Helgen 08-09 februar la vi nok en gang i vei til Strul MC’s lokaler i Enköping for det årlige Indianmarkedet. Fra Norge kom det 13 personer, noen var også førstegangsreisende. Det er langt å kjøre, men i godt selskap er det intet problem. Vi ankom stedet etter å ha truffet rett på for en gangs skyld. At noen hadde fjernet det store skiftenøkkelen nede i veien, gjorde ingen ting, vi fant stedet. Etter å ha tatt en hilserunde og installert seg, var det tid for å sjekke ut salgsbodene. Her er det litt av hvert å finne. Av selgere var selvsagt Kjell Åke og Jørgen der, men også folk fra Polen, Chris med flere, tyskere og finner. Og nordmenn, som Kurt Dale (bildet over).

Fredagskvelden var svært hyggelig, gjensyn med gamle venner, og prat om sesongen som var. Litt sent ble det, før vi fant fram til soveposen. Kl. 07.00 lørdag morgen var det full aktivitet i handlebodene og man kunne like gjerne stå opp og pakke sammen bagen. Etter frokost var det opp og sjekke ut det som var lagt ut for salg. Det var også en salgsavdeling  i uthuset rett over gårdplassen og her var det også interessant å studere verkstedbodene hvor folk holdt på med forskjellige prosjekter.

Etter handel og prat noen timer satte vi kursen mot Norge og lørdagskvelden. En fin tur, mange hyggelige mennesker, og nye kontakter. Litt ble det kjøpt også. Enköpingmarkedet er egentlig også åsted for Indiansällskapets årsmøte, og dette skulle avholdes litt senere på dagen. Det gikk rykter om enkelte endringer i “bestyrelsen” i klubben, men dette er ikke bekreftet ennå. Følg med i tiden som kommer.

[fgallery id=4 w=600 h=500 t=0 title=”Enköpingmarkedet 2013″]

 

 

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply