MC-messa 2013 – med Indian/Polaris i hall D

MC-messa 2013 er historie. NIK var representert på standen til Indian Motorcycles / Polaris med Petters 1948 Chief. I tillegg fantes det en interessant 1917 modell, modell “O”, en light twin, produsert kun tre år; 1917, 1918 og 1919. Denne ble brukt som “simulator” for testkjøring av den nye Indianmodellen – som kommer til høsten.

Representanten for Indian/Polaris kunne opplyse at de ønsket samarbeid med de nordiske Indianklubbene for gjensidig nytte og for å knytte “DNA” fra de opprinnelige modellene til den nyutviklede modellen. Vi gleder oss til høsten!

Ellers var det masse tradisjonelle MC-utstillere og mye flott å se på. Alle de japanske merkene var der, noen italienske og tyske. Selvsagt var det utstillere av bekledning, hjelmer, fottøy og t-skjorter. Noen av turoperatørene for MC-ferier var også på messa; Route 66 og Indian Adventures (MC-tur i India).  Vi var også imponert over NVMC,s 40 meter lange stand, med motorsykler fra hele klubbens målgruppe. Veldig bra! Her var det lagt ned mye jobb.

NYTT! Nedenfor kan du se detaljer om den nye motoren:

 

Se MC24,s reportasje fra Indian-standen.

 

This entry was posted in Marked, Retro Indian. Bookmark the permalink.

Leave a Reply