“Proud Owners” kveld hos Petter

Følg Polaris´ Indian Road Show 2014 – her

Da de nye Indianmodellene ble presentert i høst var det en av oss som gikk rundt og verket spesielt mye. Vi burde ha skjønt det, da han var på fornavn med gutta hos forhandleren i Skien. Og så kom endelig invitasjonen i vinter; visning av ny Indian Vintage i garasjen til Petter Kristoffersen onsdag 12 mars, kl. 19.01.

At dette skulle bli en kveld for menigheten var innlysende, men at det skulle dukke opp så mange venner og bekjente var litt overraskende. Uansett var det veldig hyggelig.

Brødrene Kristoffersen samlet rundt Chiefen

Brødrene Kristoffersen samlet rundt Chiefen

Blant de som dukket opp denne kvelden var selvfølgelig medlemmer i Bekkelagshøiden Motocykel Klub, naboer og gode venner, og representanter for forhandleren, både i Askim og Skien. Det kaller jeg bra oppfølging. At forhandleren deltar i sosiale sammenhenger etter salget. Så var vi da samlet rundt den røde Indian Chief Vintage nr. “1618”. De første 1901 Indians er nemlig nummerert helt spesielt, med nummeret på luftfilteret.

Det ble servering av pølser, øl, cola og Jack Daniels shots, samt visning av relevante filmsnutter på TV,n i hjørnet. Norsk Indian Klubb står selvsagt sentralt i slike sammenhenger og var representert med formann og enkelte styremedlemmer.

bilde 1  DSC_0042DSC_0019DSC_0011

 

Det dukket også opp en hvit kassebil, helt brått, med enda en ny Chief. Eller rettere sagt en Chieftain, den store hardbaggeren. Denne ble losset og prøvekjørt nedover Bakkerudveien i vårkvelden. Imponerende lyd og framtoning! Sykkelen tilhørte en hos forhandleren i  Skien. Som avslutning delte storebror Torkel ut spesialsigarer til Petter, og unnskyldte at han hadde hatt så dårlig påvirkning på lillebror.

Pr. idag er det i følge kilder ca. 25 nye Indians i Norge og forhandlernettet er slik:

CBP, Skien, Motorspeed, Lillehammer, MC-Marine, Bergen og Verdal Båt, Scooter og MC, Verdal. Du kan lese mer om den nye modellen her. En ny forhandler var på trappene i Askim.

Takk for en hyggelig kveld, Petter! Vi ses på “grava” i sommer.

 

 

 

This entry was posted in personlig, Retro Indian. Bookmark the permalink.

Leave a Reply