Ekebergmarkedet lørdag 7. mai er vårt neste arrangement.

Norsk Indian Klubb skal igjen ha en egen stand og utstilling på vårmarkedet på Ekeberg, og vi skal som tidligere sette opp teltet vårt i eplehaven, og vi skal igjen samarbeide med Kjell Åke Carlsson som kommer med godbiter for salg.

Standen vår har blitt en møteplass ikke bare for Indian eiere, og etter at vi begynte med å stille ut utvalgte Indianere har standen vår fått stor oppmerksomhet. Vi skal nå vise fram 1914 modellen til Andreas Schytte-Larsen, og så skal vi presentere boardtrackeren fra 1913 tilhørende Steinar Bråten. Disse Indianerne er virkelige godbiter til glede for både våre medlemmer og publikum, og ikke minst media.

DSC_0010

Som medlem kan du selge deler fra NIK’s stand der vi har et felles salgsbord. Ta med deg deler du ikke trenger, eller kom kjørende med din Indian. Vi stiller med glede ut Indianeren din! Handler du mye kan du benytte teltet vårt som midlertidig lagringsplass.

DSC_0284

Standen er bemannet fra 08.00 -16.00 av NIK’s styre og løpskomitè, og vi selger bl.a. 50-olje og medlemskap. Normalt får klubben 3-4 nye medlemmer på standen, men det dukkerogså opp tips om deler, sykler og sidevogner. Sett kryss i kalenderen allerede nå, – og finn fram deler for salg eller bytte. Det er alltid noen som trenger delene du bare har liggende innerst i garasjen. Ta dem med og hjelp flere medlemmer til å komme på veien!

Arne Bjørn Hoel / Rune Stjernen

This entry was posted in Klubbdrift, Løp og treff, Marked, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply