Et gedigent Indian marked i Enkøping!

DSC_0690

Full handel på lørdag formiddag.

Aldri tidligere har Enkøping hatt et større utvalg av Indian deler, og aldri tidligere har så mange tatt turen over for å handle. På tross av internasjonale priser og høy svensk kronekurs var det mange som måtte i minibanken midt under markedet. Det er bare der og da du kan handle den ene delen du MÅ ha, – og da er det bare å bite i gresset og godta prisen.

DSC_0694

Nydelig skinnarbeid på setene laget i Polen.

 

Hele 25 av medlemmene i Norsk Indian Klubb hadde tatt turen til dette vårsleppet,- og starten på årets Indian sesong. Alle skulle kjøpe deler bare ikke Kurt Dale (kremmer) som solgte så det suste allerede fra tidlig fredag ettermiddag. Kurt hadde et 40 eikers sidevognshjul til Indian PP, og det hjulet havnet i hendene på en lykkelig AB Hoel! Jørgen Sundberg disket opp med en ny flottør til en Linkert forgasser så da var turen langt fra forgjeves for AB. I år var det mange blide norske medlemmer med deler i henda,
eller eksosrør under armene.

DSC_0652-b

Ola Isaksen fra Andenes, lengst tilreisende nordmann.

DSC_0699

Jan Kåre og Peter Wennberg

DSC_0665

Ronny Hansen og Jens Østli var veldig fornøyd med årets marked.

Ola Isaksen fra Andenes gjorde en storhandel på vei til Enkøping. Mange har visst om et stort parti med Indian motorsykler og Indian sidevogner i Mo i Rana, men prisen har vært skyhøy. Ola lovet selgeren at syklene skulle forbli i Nord-Norge, og da ble det handel. Gratulerer Ola!

DSC_0659

En nydelig svensk 1928 Chief ble lastet inn i en varebil lørdag morgen.

Fra Haugesund kom Staalesen og Stokka i bil, mens Tore Halvorsen fra Asker kom med tog og fly. Sånn er det å være ansatt i SAS, og ha gode venner som stappet en allerede fullpakket bil full av Tores deler. Tore var hjemme lenge før oss og kunne smilende motta godbitene lørdag kveld.

DSC_0679

Skal det være en Hedstrøm 1915 motor?

Enkøping har blitt Europas beste Indian marked, og i år overgikk markedet all forventning. Kun en av de 25 norske deltakerne kjøpte IKKE ei eneste skrue. Geir Johansen trengte ikke noe til sin Chief 1937, men nå er jo han Jerry Greers beste kunde med ukentlige leveranse gjennom hele vinteren. Vi andre tråkka til og fikk tømt lommeboka. Hva gjør vi ikke for å få en vellykket sesong i 2016?

Ekeberg 7. mai er neste marked, og dit bør også du komme.

AB. Hoel.

This entry was posted in Marked, Terminliste and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply