Vårens vakreste eventyr?

Veteranmarkedet i Enköping er stedet du må besøke om du er eier av en Indian. Dette er det største Indianmarkedet i Europa med selgere fra bla. Polen, Tyskland, Tsjekkia i tillegg til selgere fra Sverige, Finland, Danmark, og Norge. Her finner du faktisk det du trenger! Datoen er 12.-13.februar 2016.

P1030978

Markedet er en møteplass for de mest aktive norske Indianeierne, og normalt er vi ca.15 norske deltakere som har sesongstart sammen med våre mange nordiske venner. Markedet starter egentlig lørdag morgen kl. 09.00, men alle de norske kommer fredag ettermiddag og gjør de beste handlene før markedet åpner. Det fleste overnatter i sovepose på gulvet i dansbanan, men det er et hotell i nærheten for de som liker å sove. På fredag er det en liten fest, og ikke alle legger seg før de selv føler for det. Lørdag ved 6 – 7 tiden om morgenen omgjøres sovesalen til en salgsarena, så da er det bare å pakke sammen soveposen og ta seg en frokost i etasjen under. De sanitære forholdene er greie, men dusje kan du gjøre når du kommer hjem. Mange av de norske reiser hjem allerede ved 11.-12. tiden lørdag. Da rekker vi å være hjemme i rimelig tid lørdag kveld, dusje og bare vente på sesongstart utendørs.

P1030989

Strul MC eier en gammel dansbana, og markedet skjer innomhus i dansesalen og i et verkstedbygg. Klubben har en egen kro/bar der du får kjøpt drikke, frokost, pølser osv. Markedet er meget godt besøkt, og er en sosial arena for Indian frelste sjeler. Markedet må oppleves selv om du ikke kjøper ei skrue, men du får innsikt i miljøet og du får innsyn i hva som finnes av nye og gamle deler. Prisene er internasjonale, og valutaen er SEK og EURO. Ta med godt med penger selv om den norske krona er på felgen. Det er der og da du får tak i den ene delen du trenger.

Vi kjører privatbiler til Enköping og reiser slik at vi kommer fram sånn ved 7 – 8 tiden på fredagskvelden. Flere biler er allerede fulle, med ta kontakt med Stein Fossheim hvis du ønsker haik, eller om har du har plass i bilen. Trenger du hotell anbefaler vi First Hotel Park Astoria i Enköping.

Isaksen kommer helt fra Andøya og Kurt Dale har bilen full av deler som han helst ikke vil ha med hjem igjen.

Vel møtt i Enköping!

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply