Tyskland 2016 – internasjonalt treff

Indianerne reiser, med følgebil, med Kielbåten tirsdag den 26.07.Onsdag 27. går turen på Bundesstrasse (heretter BS.) 404 mot Bad Segeberg. Og kanskje vi prøver oss på en strekning på ca. 70 km på Autobahn 21, til Barkteheide. Herifra på BS. 404, 209 og 4  til Lauenburg, Lüneburg og Uelzen. Så videre til Celle, på BS. 191. 

Hannover%20Germany%201180384989

Så BS. 3 til Hannover. Her bor det noen Indianere,( som bl.a .besøkte oss på det int. treffet vårt på Leira) og noen andre kjente. Så her vil vi kjøre gjennom byen med kjentfolk som vegvisere.

Da har vi kjørt ca. 300 km, og vi  finner oss et sted å overnatte. Hameln ( BS. 217 ) har et bra Vandrehjem, som kan være et alternativ. Eller et eller annet Gasthaus. Videre til Blomberg ( BS.1) ,Paderborn og Erwitte. 

Så BS. 55 til Meschede, Grevenbrüch og Olpe. Det er mange veier fra Olpe til Kierspe, så her vil en kontakte tyske Indianere for å få noen  forslag. Da er vi i Kierspe, trolig ut på ettermiddagen torsdag, etter ca. 600 km. Etter all erfaring kommer de fleste den dagen, vi får hilse på mange kjente og god tid til finne en fin teltplass. Fredag og lørdag følger vi treffets program.

Hameln_Panorama_3-2006_small  

Søndag morgen reiser vi hjemover, omtrent samme vei som vi reiste nedover, og vi bruker 3 dager. Vi deler opp de ca.600 km i to ganger 250 km og en 100 km. Da er vi i nærheten av Kiel, og vi er da ganske sikre på at vi rekker fergen! Hjemturen blir da ikke noe stress, og vi kommer i relativt god form hjem.  

Dette er i korte trekk et forslag til en tur til Int. Indian Rally 2016 i Tyskland. Dersom noen er interessert i å være med på en slik tur, så kontakt Lars.

Hans e-post adresse er: Lars.Baardsgaard@gmail.com

Mer informasjon om det internasjonale treffet HER.

Last ned rallyflyer – HER

This entry was posted in Klubbdrift, Løp og treff, Marked, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply