Tur til Nordisk Indian Treff 2015, Mosten i Danmark.

Årets reisekomite, Lars og Svein, ønsker velkommen til felles tur til Nordisk Indian Treff på Mosten i Danmark 26. – 28. juni. Vi reiser med Stena Line fra Oslo allerede om ettermiddagen onsdag 24 kl. 19:00, og nyter felles middag etter at vi har kommet vel om bord. Det blir overnatting i 2-manns lugarer. Torsdag morgen kl. 07:00 er vi i Frederikshavn og kjørere en liten halvtime til Søby hvor det inntas felles frokost. Deretter går turen nedover langs den idylliske østkysten av Jylland, med blant annet 2 små fergeoverfarter. Etter ca 130 kilometers kjøring er vi på Mosten på ettermiddagen, hvor vi hilser på Indian kolleger og rigger den norske leiren. Mosten er, som mange allerede har opplevd, et «mæet deiligt» treffsted.

DSC_0009

Offisielle treffdager med program er fredag 26. og lørdag 27, med hjemreise søndag 28. Vi i den norske troppen reiser da opp til Sæby igjen, hvor det er bestilt overnatting for oss på vandrerhjemmet der. Mandag morgen den 29. reiser vi samlet inn til fergeavgang 09:15 i Frederikshavn, og er i Oslo i 6-tiden på ettermiddagen.

Det blir 2 følgebiler med tilhengere med på turen. Påmelding til Lars Baardsgaard, lars.baardsgaard@gmail.com eller telefon 920 37 152, innen fredag 27. februar.

Dette tror vi blir bra!

Hilsen Lars og Svein

This entry was posted in Klubbdrift, Løp og treff, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply