Tur til Enköping 2011

 Vanen tro legger NIK kursen østover i begynnelsen av februar, nærmere bestemt den 11. Også i år har vi planlagt felles minibuss fra Gardermoen/Ski. Enköpingmarkedet er nordens største Indianmarked med selgere fra Sverige, Danmark, Polen. Arrangementet er lagt i forkant av Svenska Indiansällskapets årsmøte, som finner sted på lørdagen.

NIK’s reiseopplegg er som følger: Avreise fredag 11/2 kl. 11.00 med minibuss fra Gardermoen, muligheter for korte stopp underveis for opptak av reisende, kl. 12.00 hovedstopp i Lavettveien på Ski for opptak av reisedeltagere. Deretter kjører vi E18 mot Sverige via Årjäng, middag ved Karlstad, før vi ankommer Enköping på kvelden. Her bruker vi som regel noen innflyvningsrunder i sentrum før vi finner Strul MC og våre svenske venner.

Festlig samvær i klubblokalene, mye prat og hygge, før vi ruller oss inn i soveposen under salgsbordene og våkner neste morgen til selve markedet. Avreise fra Enköping kl. 13.00, med kurs for Norge. Stopp underveis for en matbit.

Deltagelse på NIK,s busstur til Enköping 2011 krever:

  • Betalt medlemsskapkontigent i NIK 2011.
  • Bindende påmelding med egenandel på kr. 300.-, forhåndsbetalt til klubbens konto: 1140 45 51371. Merk betalingen “Enköping 2011”

NB! Det er kun 16 plasser på bussen, og derfor må du være raskt ute med din påmelding. Ønsker du å være med, eller har noen spørsmål, send en e-post til postmaster@indianklubb.no

This entry was posted in Klubbdrift, Løp og treff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply