Transcontinental Speed Record Warsaw-Paris

Ole Martin Mobeck sender oss følgende pressemelding:

I anledning årets tur til Zeddam har jeg planlagt et “stunt” i forkant.

Etter å ha vært fasinert av Amerikanernes fartsrekorder på 20 tallet, three flag run (Canada-Mexico), New York-San Fransisco å så videre, og mangel på slike i Europa har jeg i år tenkt å gjøre noe med det.

Tirsdag den 26. Juli starter jeg med Chiefen i Warsawa og holder stram pianotråd til Paris. Det blir Transcontinental Speed Record Warsaw-Paris.

Jeg har valgt disse byene fordi de er omtrent i hver sin ende av sentral Europa å skulle være lett tilgjengelig for de fleste nedi der, og så høres det passe saftig ut å lett å huske.

Distansen er ca 165 mil å jeg starter tidlig tirsdag morgen og forhåpentlighvis ankommer jeg Paris utpå kveldinga. Fred Dufrene bevitner min ankomst i Paris mens Chris, Indian presidenten i Polen skal prøve å stå opp tidlig å se meg avgårde i Warsawa.

Så da får jeg bare håpe at utstyret holder på både sykkel og kropp holder, å så minner jeg om at i 2012 er det internationale treffet i Polen og da passer det om noen vil prøve seg på tiden andre vegen.

Bikerstreet tente på opplegget og sponset meg med 2 nye dekk og lån av en mc henger. Supert. Bikerstreet i Stavanger åpner stor butikk med verksted i Trondheim, se www.bikerstreet.no

Ole M. Mobeck

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply