Solskinn og kø på Indian standen

Ekebergmarkedet 7. juni ble en solskinnsdag med et gedigent oppmøte på Norsk Indian Klubbs stand og utstilling i eplehaven på Ekebergsletta. Indianstanden besto av en utstilling av 6 utvalgte og inviterte Indians, og to salgsstander med Indian deler. Kjell Åke Carlsson og Kurt Dale hadde kø av kjøpere allerede fra fredag kveld, og ingen av dem kan klage på interessen og salget.

Ustillingen til NIK besto av en Indian Jr. Scout 1936, Indian Sports Scout 1937, en original (!) Indian Chief 1937 og en nydelig restaurert 1937 Chief, og enda en Chief fra 1939. Prikken over I’en var en 1913 brannbilrød boardtracker! Det var kø , kø, kø og alle ville kjøpe, – men ingen selger en Indian! Og alle ville vite prisen. Som alle nå vet snakker vi ikke om pris på Indianstanden hvis ikke syklene er til salgs.

DSC_0818

NIK har hatt mange trivelige utstillinger på Ekeberg, men denne dagen i sol er nok den beste utstillingen vi har hatt. Takk tilRune Stjernen for praktisk bistand med øks, og selvfølgelig takk til Steinar Bråten, Jens Østli, Jan Halvorsrød, Ove Loen og takk til styret ved Stein, Ola, Arne Bjørn og Bjørn. Takk til Kurt og Kjell Åke for etterspurte deler til medlemmene.

Trolig fikk vi bare ETT nytt medlem, og det kan tyde på at alle Indian eiere allerede er medlemmer.

This entry was posted in Klubbdrift, Marked, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply