Norsk Indian Klubb har blitt LMK-klubb

DSC_0577

Som de fleste av dere kanskje har fått med dere, har klubben blitt medeier i LMK. LMK er forkortelsen for Landsrådet for Motorhistoriske Kjøretøyklubber, og dette er en paraplyorganisasjon som skal håndtere våre spørsmål i forhold til styresmaktene. Fra organisasjonens formålsparagrafer har vi sakset dette:

LMK er en ideell sammenslutning uten partipolitiske eller økonomiske interesser. LMK skal i en kulturbevarende ånd fremme samarbeid og enhetlig holdning i saker av motorhistorisk interesse. LMK skal fremme bevaring av, forståelse for og kunnskap om motorhistoriske kjøretøy, med særlig vekt på kjøretøy som er 30 år og eldre.

Rent praktisk betyr dette at NIK er medeier og vil kunne være med å bestemme og påvirke hvilken retning veteranhobbyen skal ta. I tillegg har våre medlemmer nå mulighet for å skaffe seg LMK-forsikring for sine kjøretøy, i kraft av sitt medlemskap i NIK. Vi har opprettet en LMK-kontakt; Geir Johansen, som vil håndtere spørsmål vedr. LMK og forsikringsordningen. Ønsker du å forsikre motorsykkelen din; gjør dette via vår klubb.

Under hovedmenyen «Norsk Indian Klubb» på hjemmesiden vår finner du mer informasjon om LMK og forsikringsordningen. Her finner du også et skjema til klubbens LMK-kontakt.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply