NIK,s årsmøte 2013, på Frysja

DSC_0055Da var årsmøtet 2013 historie. Lørdag 16 november arrangerte klubben årsmøtet. Dessverre var det dårlig oppmøte i år, det later til at interessen for klubbdriften ikke er helt på høyden. Eller kanskje det var sjakk-vm som trakk det siste strået.

Uansett, dårlig frammøte, men hyggelig for de som var der. Vi fikk servert vafler og kaffe og hadde det flott. Sakslisten ble unnagjort uten store diskusjoner, selv om noe under økonomidelen måtte utredes nærmere.

Årets valg resulterte i en liten endring i styret; Knut Rudihaugen gikk ut, og vil fortsette i løpskommiteen, og inn kom Geir Johansen. Geir har lang fartstid i Indianmiljøet, selv om han kjører BMW for tiden. For tyve år siden kjørte Geir en 24 Chief, som etter hvert ble solgt videre i miljøet. Etter hvert ble det også en 47 Chief og deretter en BMW.

Vi takker Knut for hans tid i styret, og håper han nå får bedre tid til å pleie familierelasjonene mellom flygeturene. De fleste husker Knuts flotte jobb med hyttebookingen på Leira, og han lover å hjelpe til med dette også i framtiden, i sitt nye verv i løpskommiteen.

DSC_0059

Klubbstyret 2013/14: Fra venstre: Rune Stjernen, Ola Prestløkken, Stein Fossheim, Geir Johansen og Arne Bjørn Hoel

This entry was posted in Klubbdrift, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply