Kom mai …Roadshow Tyrigrava, Ekeberg og Pitstop Soon

Endelig tørre veier og kjøretemperaturer godt på plussiden. Sesongen starter 1. mai med Indian Roadshow på Tyrigrava, hvor oss med gamle Indianere også er invitert for å delta med våre veteraner. Det er Spinning Wheel i Mysen som står for arrangementet og de regner med å være på Tyrigrava fra ca. kl. 11.00. Benytt gjerne denne ettermiddagen til å prøvekjøre nye Indianere.

Neste punkt på programmet er Norsk Indian Klubbs stand på Ekebergmarkedet allerede lørdagen etter, den 4. mai, på Ekebergsletta utenfor Oslo. Kom gjerne innom for en prat. Det blir utstilling av gamle Indianere og informasjon om klubben. Glem heller ikke Follo Rundt dagen etter, 05. mai, startsted Lillebror MC på Ås.

Pit Stop Soon:

Og så er vi ut på tur i Follo igjen. Denne gang til Soon, og Arvid Munthe Johannesen. Vi prøver å gjenta fjorårets arrangement med en ny vri. Dato er 12. mai og mer info kommer. Ønsker du å delta, send gjerne en e-post til klubben – postmaster@indianklubb.no eller bruk skjemaet under, slik at vi kan lodde stemningen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply