Invitasjon til Pit Stop Soon 2020 – 07. juni.

La Corona være Corona! Endelig er vi klare for litt kjøring på to hjul og kunne møtes igjen. Den 7. juni inviterer NIK til Pit Stop Soon, et uformelt treff med en hyggelig vri. Tidligere har vi vært hos Hallanderiet i Son og på Værne kloster utenfor Moss, før vi avslutter med pølsefest hos Arvid Munthe Johanessen i Son. I år hadde vi ambisjoner om å få til en omvisning på Ramme Gård i Hvitsten, men prosjektet var forsinket, så det glapp.

I år starter vi hos Dag Oppegård, i hans Classic Garage, nær Hvitsten. Adressen er Hauerveien 55, Vestby. For lokalkjente er det der man svinger av Erikstadveien mot Emmerstad. Dag har hatt en pasjon for klassiske biler i mange år og da passer det bra å stille med vakre motorsykler for en omvisning på stedet. Vi møtes hos Dag kl, 12.00

Deretter tar vi turen videre til Arvid og Guns Hillbilly Heaven for en pølsefest med nogo attåt. De som har vært hos Arvid vet at dette er verdens morsomste sted for folk som er opptatt av motorsykler, musikk, jukebokser, høns og artige samleobjekter. I år også Chicken-Rock med artisten Mad Max og husbandet.

For ordens skyld. Vi følger fremdeles myndighetenes smittevernregler, holder avstand, vasker hender. Været er meldt stabilt godt. Alt blir bra! Velkommen til PIT STOP SOON!

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply