International Indian Rally 28. – 30. juli

Da er alt klart for International Indian Rally på Baldersnäs Herregård i Sverige, og denne gangen er vi så heldige at vi har kort vei til dette store Indian arrangementet. Vi anbefaler alle medlemmene våre å ta turen over grensa. International Indian Rally bør alle norske Indian eiere oppleve, og denne gangen er det bare å krysse grensa ved Kornsjø. Til neste år går arrangementet i Frankrike, og deretter Finland, Nederland, og så endelig i Norge i 2021.

Mange reiser til Baldersnäs Herregård allerede på torsdag 27. juli, og vi tror at det kan komme 30 – 40 norske deltakere til treffet. NIK setter opp klubbteltet sitt på treffplassen, og vi håper at de som skal ligge i telt plasserer seg rundt teltet vårt. Mange skal bo på Baldersnäs Herregård, men hotellet har vært fullbooket i lang tid så telt er nå den eneste muligheten.

Det kan være mange leverandører som kommer på treffet så ta med deg godt med penger, SEK eller Euro. Veien til International Indian Rally går for de fleste trolig via Halden, over Kornsjø til Ed. Fra Ed skal veien gå til Baldersnäs Manor, Dals Långed.

Det er lurt å melde seg på få forhånd så gå inn på www.Indian2017.com

Har du spørsmål ta kontakt med AB Hoel +47 917 83 647

This entry was posted in Løp og treff, Marked, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply