Indian Summer Meet 2013 i gang

Da var vi i gang med årets Indian Summer Meet og klubbens jubileumsår. Kl. 21.00 i går kveld ble treffet åpnet av formann Stein Fossheim, rundt grillen på Strandefjorden.

Det har kommet ca femti deltagere foreløpig, men noen er forventet i dag også. En utrolig samling av gamle motorsykler, alt fra Indian, Henderson til HD. Vi har også fått besøk fra NVMC ved klubbsekretær Rolf Barry Berg og styrerepresentat Bue David-Andersen. Sistnevnte la inn en sterk søknad om NIK-medlemsskap ved å ha anskaffet seg en av de flotteste originale PP,er undertegnede har sett.

I dag skal vi kjøre vårt sedvanlige program, med Hill Climb, Mountain Tour og utstilling på folkemuseet. Og vi er lovet besøk fra våre samarbeidspartnere i Polaris. Alt dette blir spennende saker. Kanskje kommer TV også, vi får se.

Det er kommet deltagere fra hele landet og fra vårt naboland Sverige. Lengste tilreisende var Johan Ullenby fra Sverige. Han hadde kjørt 850 km til treffet, og hadde hatt en utfordrende reise hit. Godt gjort.

I kveld er det avslutning med middag og premieutdeling.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply