Indian Summer Meet 2012

10 – 12 august – STRANDEFJORDEN FRITIDSPARK, Leira i Valdres

 Indian Summer Meet er Norsk Indian Klubb’s årlige hovedarrangement, og i 2012 arrangeres det for 2.gang i Valdres. Indian Summer Meet er tidligere arrangert 6 ganger i Gudbrandsdalen,  men etter suksessen med ”International Indian Rally Norway 2010” valgte vi å flytte totempelen og treffet til Strandefjorden Fritidspark på Leira. 

Leira i Valdres ligger nærmest ”midt i Norge” med bare 18 mil til Oslo. I Valdres er det mange turmuligheter på varierte og spennende veier og vår hillclimbløype har allerede fått et internasjonalt ry! Valdres Folkemuseum på Fagernes gir oss en flott ramme for arrangementet, og en fin mulighet for fotografering i helnorske omgivelser. På Strandefjorden Fritidspark kan du leie hytte, leie seng i felleshytte, bo i telt, i bobil eller campingvogn. Det finnes både små og store hytter, hytter med og uten bad. Hytte eller seng i felleshytte bør du bestille allerede nå på booking@indianklubb.no. Frist for bestilling av hytte eller påmelding er 1.august 2012.

På Strandefjorden Fritidspark er det en stor lekepark for barn, og ei fantastisk sandstrand. Frokost og middag får du kjøpt i restauranten som har alle rettigheter. Allerede torsdag kveld tenner vi de store utegrillene våre for felles grilling av egen mat. Treffet er tilrettelagt for både voksne og barn. Norsk Indian Klubb selger sine klubbeffekter fra en egen stand, og det er store muligheter for kjøp, salg og bytte av Indian motorsykler og deler.  Arrangementet åpner offisielt fredag kl 20.00. Etter lørdagens løp og aktiviteter er det felles middag med en meget populær premieutdeling. Og til slutt er det utlodning av etterspurte Indian-produkter!

Indian Summer Meet 2012 – Program

Torsdag  9. august: 20.00 NIK’s styre og løpskomite er på plass og vi fyrer opp fellesgrillene kl. 20.00.  Ta med egen mat og drikke. De fleste av de utenlandske deltakerne kommer denne kvelden.

Fredag 10. august:

08.00 – 10.00   – Frokost i restauranten. Frokostbonger må kjøpes.
10.00 – 20.00  – Sekretæriatet er bemannet for påmelding og innsjekking. Salg av frokostbonger og klubbeffekter.

20.00  – Offisiell åpning av arrangementet ved totempelen. Grilling av egen grillmat på fellesgrillene. Utdeling av startnummer og kart. Sosialt samvær.
Lørdag 11. august:

08.00 – 10.00  – Frokost i restauranten. Frokostbonger må kjøpes.
11.00 –   Felles start for MOUNTAIN TOUR. 10 -12 mils fellestur med ledsager og følgebil.
12.00 –    Start HILLCLIMB m/ MOUNTAINTOUR. 5 deltakere starter samlet med 5 minutters mellomrom. Turen er på ca 7 mil.
14.00 – 16.00 –   Samling for alle deltakerne på Valdres Folkemuseum på Fagernes.  Kaffepause og melkespannkast for deltakerne, mens publikum og fagjuryen ser på syklene. Felles fotografering.
20.00 – 22.00 –   Felles middag på Strandefjorden, premieutdeling og utlodning.

Søndag 12. august

08.00 – 10.00 –  Frokost i restauranten. Frokostbonger må kjøpes.
10.00 – 12.00 –   Utsjekking. Vask av hyttene! Avreise.

Indian Summer Meet 2012 – Lørdag 11. august

Mountain Tour:

Samlet avreise for den lange MOUNTAINTOUREN er kl 11.00 fra Strandefjorden. Ta med utdelt kart og sett på startnummeret før avreise. Løypa er ikke skiltet så følg derfor med på reiselederens anvisninger. Løypa er ny av året og er på ca. 7 – 8 mil.

Hill Climb med Mountain Tour:

Start fra Strandefjorden fra kl 12.00. Alle deltakerne må ha satt på lett synlig startnummer ( m/ rød prikk) før start. Det er obligatorisk bruk av refleksvester som deles ut ved start. Man starter i grupper med 5 deltakere med 5 minutters mellomrom mellom hver gruppe. Løypa er skiltet og den er totalt på ca. 7 mil. Det finnes en alternativ vei for de som ikke vil kjøre hillclimb løypa.  Tidtaking for hillclimb skjer ved Fodnes etter at en snittid er oppgitt. Fin, bratt og svingete vei med flott utsikt etter målpassering. Dette er Valdres og NORGE på sitt beste!

Valdres Folkemuseum:

De som kjører lang MOUNTAINTOUR og de som kjører HILLCLIMB m/ kort MOUNTAINTOUR  møtes mellom kl 14.00 – kl. 16.00 på Valdres Folkemuseum i Fagernes. Her er det kaffepause, melkespannkast, bedømming og fotografering.

Indian Summer Meet 2012 – Premiering

Indian Summer Meet :

Det deles ut en premie for “Lengste kjørte distanse på Indian til treffet”, og en “BAD LUCK”-vandrepremie. En fagjury bedømmer syklene, og det deles ut premier i 5 forskjellige klasser, pluss premien “JURYENS FRIE VALG”.

Hill Climb:

Det deles ut premie til de tre beste rytterne i hver klasse, mens totalvinneren mottar “BESTE RYTTER / Roar W. Schjerven’s vandrepremie”. ”BESTE DAME” får premie uansett klasse. Premien ”Den glødende tennplugg” kan deles ut til ryttere som har utvist talent eller utført spesielle prestasjoner.

Melkespannkast:

I melkespannkast deles det ut vandrepremie til beste deltaker i Chief- og Scout-klassen. Alle barn som deltar i Pony-klassen får premie.

Påmelding:

For deltakelse på “Indian Summer Meet” må norske Indian eiere være medlem av Norsk Indian Klubb, mens utenlandske deltakere må være medlem av en utenlandsk Indian klubb. Medlemmer av Valdres Veteranvogners Venner, Hallingdal Veteranvogn Klubb og spesielt inviterte medlemmer i Norsk Veteran Motorsykkel Club kan delta i en egen gjesteklasse for amerikanske motorsykler ( fra før 1954 ). Alle deltakerne i gjesteklassen må være invitert og  påmeldt innen fristen 1.august. Påmeldingsfristen er av praktiske grunner satt til 1.august. NB! Påmelding etter 1.august koster kr. 100,- ekstra for motorsykkel eller deltaker.

Deltakeravgiften er kr. 350,- for deltakere med motorsykkel, og kr. 250,- for øvrige deltakere. Barn under 16 år betaler kr. 50,-.  Deltakeravgiften dekker deltakelse på hillclimb, mountaintouren, deltakelse på aktivitetene og serveringen på Valdres Folkemuseum, festmiddagen og premieutdelingen lørdag kveld. Frokostbonger koster kr. 100,- for voksne, og ei seng i ei felleshytte koster kr. 200,- pr. natt. Bestilling av hytte eller overnatting sendes snarest til boooking@indianklubb.no. Betaling for hytte (og eventuelt rengjøring) gjøres direkte opp med Strandefjorden Fritidspark. Oppgitte priser for hytter omfatter ikke renhold. NB! Dette må utføres eller betales før avreise. Har du spørsmål så ta kontakt på treff@indianklubb.no, eller kontakt bookingsjef Knut Rudihaugen +47 906 84 419 / rudihau@c2i.net.

Sjekk hvem som er forhåndspåmeldt, her: Deltagere_pr. 02 august

This entry was posted in Klubbdrift, Løp og treff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply