Bli med til Enköpingmarkedet!

Godt nytt år, alle sammen! Håper dere har kommet greit gjennom julefeiringen og trygt inn i et nytt motorsykkel år. Mens damebladene tilbyr slankekurer i anledning det nye året, vil vi i NIK tilby opplevelser nedfelt i vår terminliste. Som dere ser av kalenderen er den nå fylt opp med alt vi skal gjøre i 2020, og først på programmet et som vanlig Enköpingmarkedet 7 – 8 februar.

Enköpingmarkedet er nordens største delemarked for Indian motorsykler.

Markedet har hatt en stadig økende norsk deltagelse og vi håper selvsagt denne trenden fortsetter. I fjor var vi 24 nordmenn på markedet, selvsagt en mengde svensker, men også polakker, tyskere, finner og dansker. Og det er kanskje dette som er den viktigste delen av Enköping, – å treffe likesinnede. Mange avtaler å utveksle deler, eller gjøre avtaler om reparasjoner og restaurering. Og hvis man kommer over en godbit i delehaugene, så er dette en bonus.

Norsk Indian Klubb har hatt en tradisjon for å forsøke å organisere transport til og fra markedet. Vi vet at de fleste har ordnet seg med kompiskjøring, og fylt opp bilene, men hvis noen ikke har ordnet dette kan vi kanskje avhjelpe med kjøring fra Oslo-området. Forsøke å samle folk i færrest mulige biler, i praktiske ordninger. Benytt gjerne skjemaet under, hvis du står uten avtale med noen og ønsker samkjøring.

Enköping byr på deler og hele objekter.

Kjøreplanen er som regel slik; vi drar av gårde på fredag, gjerne tidlig, eller midt på dagen. Kjører til Årjäng for litt handling, og videre til kafeteriaen på Grums (rett før Karlstad), hvor det inntas middag/lunch, og videre mot Enköping med passende pauser underveis.

Markedet ligger i Strul MC,s lokaler, i utkanten av Enköping, med relativ gåavstand til sentrum (20 minutter gange). Markedet er i hovedsak på lørdag, men fredagskvelden er da man treffer gamle og nye venner. Det er mulig å overnatte fra fredag til lørdag, på gulvet i lokalet. Ta med liggeunderlag og sovepose. Eller booke hotellrom i sentrum. Mange bor på Best Western Astoria, et rimelig og greit alternativ. Da får du dusj og frokost også.

Etter markedet på lørdag, ca. kl. 11.00 – 12.00 tar vi fatt på hjemreisen og er framme i Oslo i 18.00 – 19.00 tiden. Bli med på tur! Benytt skjemaet under hvis du ønsker noen å kjøre med. Eller ta direkte kontakt på telefon 92631942 (Stein)

This entry was posted in Løp og treff, Marked, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply