Årsmøte 2016 og internasjonalt treff i 2021.

Lørdag 12 november, kl. 11.00 klubber vi i gang NIK,s årsmøte. Stedet er, som vanlig, NVK,s lokaler på Frysja, i Oslo. Rett ved Norsk Teknisk Museum. Styret håper så mange som mulig av medlemmene har lyst til å stille denne lørdagen. Det vil bli «vanlig» saksgjennomgang, samt noen infopunkter, en presentasjon av neste års terminliste og litt om Indian Summer Meet 2017. Og selvfølgelig  kaffe og vafler til møtedeltagerne. Vi håper dette blir en trivelig lørdag på Frysja.

dsc_0008

Internasjonalt Rally.

Neste års er det også internasjonalt Indian Rally i Sverige, noe vi gleder oss stort til, og vi regner med rekordmange nordmenn på startstreken på Baldersnes. I sommer var en liten delegasjon nordmenn også på tur til det internasjonale treffet i Tyskland, i Gut Haarbecke. Kjell Søreide deltok som norsk representant på presidentmøte, og kunne ta med seg en nyhet hjem i sideveska; Norge har fått tildelt år for sitt neste internasjonale treff, i 2021.

Alle som husker tilbake til 2010 på Leira, vet at vi får en formidabel jobb med å overgå dette treffet, men samtidig vi begynner jo å få en del trening på denne typen arrangementer, så vi tror dette skal gå bra. Heldigvis har vi mye å by på i Norge, som vi tror våre utenlandske venner vil sette pris på; masse flotte motorsykkelveier og fin natur.

Styret vil sette ned en arrangementskommité, evaluere 2010 på nytt, og sette en del premisser for hvordan treffet skal være. Forrige gang gjorde vi en grundig gjennomgang av bl.a. statistikken for tidligere internasjonale treff, antall deltagere, fordeling pr. land, prisnivå etc. Dette kom godt med for å beregne omfanget, den gangen. Verden har allikevel forandret seg noe på elleve år, så vi trenger å gå igjennom dette på nytt.

Men, vi gleder oss stort og håper på noen fine år med planlegging av et nytt, stort veterantreff i Norge.

This entry was posted in Klubbdrift, Løp og treff, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply