NIK på MC-messa 2015

 

 

Fra MC-messa 2013

Fra MC-messa 2013

Som del av vårt samarbeid med Polaris/Indian vil Norsk Indian Klubb delta på årets MC-Messe med utstilling av noen av våre medlemmers motorsykler. MC-Messa 2015 avholdes førstkommende helg 06 – 08 mars. Se også informasjon på denne linken. Har du mulighet til å besøke årets messe, kom innom vår utstilling.

Fra Polaris har Norsk Indian Klubb mottatt følgende invitasjon:

Indian ønsker deg velkommen til premierevisning!
Indian Chief Dark Horse er en rykende fersk nyhet etter verdenslanseringen på IMC i Chicago for kun to uker siden.  Det er med stor glede vi kan invitere deg til premierevisning av denne modellen under helgens MC-Messe på Lillestrøm.
Dette blir da første gang skandinavisk presse og kunder kan få se Dark Horse live!

Visningen vil finne sted på Indian Motorcycle sin stand i D-Hallen, fredag 6. mars, klokken 12:30. Velkommen!

Den splitter nye Indian Chief Dark Horse er en tøff cruiser med gjennomgående sorte og sotede detaljer. Vår nye motorsykkel er bygget på det prisbelønnede Chief chassiset og har de samme premium egenskapene du kjenner fra våre andre modeller Classic, Vintage og Chieftain. Dark Horse har en rekke standardutstyr som ABS bremser, nøkkelløs tenning og elektronisk cruise control. Du kjenner også igjen vår kraftfulle og moderne Thunder Stroke 111 motor som genererer kompromissløs kraft ned i asfalten. Denne nye modellen skiller seg riktignok betraktelig fra sine søsken på stylingen. Våre andre Chief modeller har mye krom og elegante detaljer, mens Dark Horse viser en mer tøff side fra Indian. Dark Horse har sorte detaljer og styling. Alt fra gaffelen, styret, motoren, til og med Indianerpryden på fram skjermen er sort. Indian Dark Horse er her og er klar for å dominere gatene.
Invitasjon til premierevisning

Øvrige lenker:
www.indianmotorcycle.no<http://www.indianmotorcycle.no> | www.facebook.com/IndianMotorcycleNorway<http://www.facebook.com/IndianMotorcycleNorway> www.indianmotorcyclepresskit.com<http://www.indianmotorcyclepresskit.com>

This entry was posted in Marked, Retro Indian, Terminliste. Bookmark the permalink.

Leave a Reply