Höstträffen på Åland 2011

Bli med til Åland i 2011

Fra Indiangjengen på Åland kommer det invitasjon til årets Höstträff. Og det tegner til å bli riktig bra. Åland er en øygruppe mellom Sverige og Finland med helt spesiell natur, en vakker skjærgård og eget flagg (selv om det er finsk territorie).

Vårt første og foreløpig eneste møte med Åland var i 2008, på vei til Internasjonalt Rally i Finland. Det frister absolutt til gjentagelse. Martin Cromwell-Morgan er treffets kontaktperson og han har bestillt godt vær, lover god mat og bra underholdning. Overnattingsmuligheter finnes det også. Ta kontakt via deres hjemmeside: http://www.indian-aland.se/ for bestilling. NIK vil ha et eget reiseopplegg for denne turen. Se invitasjonen her:

Høstträffen 2011.

Norsk Indian Klubb arrangerer tur til Høsttreffen på Åland. Vi legger opp til en tur 24.august via Arvika (bilmuseum), og frammøte hos Jørgen Sundberg i Borlänge ved 16.00–tiden. Senere på kvelden besøker vi Erik Örtlund og hans utrolige bil- og mc museum i Borlänge. Vi har med følgebil. Jeg har bestilt 3 rom hos Martin, og der er det plass til 6 gode venner. Jeg vil gjerne ha en snarlig påmelding til arnebjorn.hoel@dnbnor.no.

AB Hoel.

Se noen av bildene fra turen i 2008:     [fgallery id=2 w=600 h=600 bg=ffffff t=0 title=”Åland 2008″]

This entry was posted in Løp og treff, Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply