Indian Summer Meet er tilbake.

Indian Summer Meet er Norsk Indian Klubb’s årlige hovedarrangement som i 2021 arrangeres for 11. gang i Valdres. Indian Summer Meet har tidligere vært arrangert 6 ganger på Tretten i Gudbrandsdalen, men etter suksessen med International Indian Rally i 2010 valgte NIK å flytte arrangementet til Valdres.


Sentralt på Valdres Camping (Leira Camping og Hyttesenter) har Norsk Indian Klubb sin egen totempel som er midtpunktet under arrangementet som starter torsdag 5. august. Starten på Skiferplassen og utstillingen på Valdres Folkemuseum lørdag 7. august er høydepunktet for publikum og media. Disse presentasjonene av fargerike amerikanske motorsykler er utpekt av pressen til å være Norges flotteste samling av amerikanske veteranmotorsykler.
Valdres ligger nærmest «midt i Norge», og med bare 18 mil fra Oslo er det kort vei fra både Sverige, Danmark og Europa. I Valdres er det varierte og spennende veier for mountaintouren vår på fredag, og for hillclimbtouren vår på lørdag. Etter International Indian Rally i 2010 har klubben og Norge fått et internasjonalt rykte om sin fantastiske natur med flotte grusveier og bratte bakker.


På Valdres Camping er det ei fantastisk sandstrand, og en stor lekeplass for barn. Her kan man leie små eller store hytter, hytter med eller uten bad, bo i telt, bobil eller campingvogn. Frokost og middag kan kjøpes på Kroa som har alle rettigheter. Arrangementet åpner offisielt fredag kveld, men allerede på torsdag kommer flesteparten av deltakerne. Vi selger klubbeffekter, 50 olje, og bistår gjerne med LMK forsikring. Her er det også muligheter for kjøp og salg av deler og Indian motorsykler.

Har du selv ikke en Indian motorsykkel kan du som medlem delta med en hvilken som helst annen motorsykkel selv nyere enn 1954. Har du ingen Indian motorsykkel bør du komme for å få inspirasjon, eller for å være funksjonær.

Program:

Torsdag 05. august:

20.00 NIK’s styre, løpskomitè og serviceteamet er på plass. Vi fyrer opp
grillen kl. 20.00. Ta med egen mat og drikke. De fleste av deltakerne
kommer denne kvelden. NB! Vi selger frokostbonger til frokost på
Kroa fredag morgen.


Fredag 06. august:

08.00-10.00 Frokost på Kroa.
10.00-20.00 Sekretæriatet er bemannet for påmelding til mountaintour og hillclimbtour. Salg av frokostbonger til lørdag og søndag morgen.
12.00 Start for mountaintour fra Strandefjorden. Lang fellestur med ledsager.
20.00 Offisiell åpning av arrangementet ved totempelen. Grilling av egen mat på felles grill.


Lørdag 07. august:

08.00-10.00 Frokost på Kroa.
10.30 Frammøte på Skiferplassen i Fagernes sentrum
11.30 Start for hillclimbtouren fra Skiferplassen. Start med ett minutts mellomrom. Løypa er ikke merket. Turen er med valgfri hillclimbkonkurranse.
14.00-16.00 Utstilling på Festplassen på Valdres Folkemuseum og servering av
lunsj.
17.00 Slowrace rundt totempelen etter utslagsmetoden.
20.00-22.00 Felles middag på Kroa med premieutdeling og utlodning av flotte
gavepremier.


Søndag 08. august:

08.00-10.00 Frokost på Kroa.
10.00-12.00 Utsjekking. Vask av hyttene! Avreise

Informasjon:

Mountaintour fredag 06. august kl. 12.00
Påmelding i sekretariatet fra kl. 10.00. Fyll full tank, og sett på startnummer. Ta med kart og følg med på ledsagerens anvisninger. Samlet avreise fra Strandefjorden til Flye 1389.


Hillclimbtour lørdag 07. august kl. 10.30
Fremmøte på Skiferplassen i Fagernes sentrum. Fyll full tank, og sett på startnummer. Det startes med ett minutts mellomrom fra kl. 11.30. Løypa er ikke skiltet. Snittiden og lengden på hillclimbløypa vil bli oppgitt ved start på hillclimbkomkurransen.


VALDRES FOLKEMUSEUM lørdag 07. august kl. 14.00 – 16.00
Innkomsten av hillclimbtouren er på Valdres Folkemuseum, Fagernes fra kl. 14.00. Her møtes alle deltakerne for servering av drikke + pølse og lompemeny. En jury vil fram til kl. 16.00 bedømme syklene.


Slowrace rundt totempelen på Strandefjorden kl. 17.00
Slowracekonkurransen skjer ved totempelen. To og to kjører mot hverandre etter utslagsmetoden.

Premiering
Det deles ut en premie for «Lengste kjørte distanse på Indian til treffet», og en «Bad Luck»-vandrepremie. En jury bedømmer syklene, og det deles ut premier i 5 klasser, pluss utmerkelsen «Juryens frie valg». Det deles ut premier til de 3 beste rytterne i hillclimbkonkurransen, pluss «Beste rytter/ Roar W. Schjervens vandrepremie». I slowracekonkurransen premieres en vinner i hver klasse.


Deltakelse
For deltakelse på Indian Summer Meet må norske deltakere være medlem av Norsk Indian Klubb. Inviterte gjester (25 stk.) med fargerike amerikanske motorsykler deltar på samme vilkår som medlemmene av NIK. Medlemmer av Trondhjemsridtet 1919 og medlemmer av NIK kan delta med andre motorsykler enn Indian som er nyere enn 1954 (rød prikk på startnummeret).


Deltakeravgift
Deltakeravgiften er kr. 600,-. Barn under 16 år betaler kr. 200,-. Deltakeravgiften dekker deltakelse på mountaintour, hillclimbtour, hillclimb og slowrace, lunsj- og middagsservering pluss premieutdeling. NB! Innbetaling av påmeldingsavgift før 1.juli gir en rabatt på deltakeravgiften på kr. 100,- ( gjelder ikke barn ).


Hyttebooking
Hytte bør du bestille snarest på hjemmesiden vår www.indianklubb.no. Betaling for hytte og eventuelt rengjøring betales direkte til Valdres Camping ved ankomst. Har du spørsmål om hyttebooking kontakt bookingsjef Knut Rudihaugen på 906 84 419 eller e-post rudihaugenfamily@gmail.com
Påmelding og betaling ( NB! Betaling før 1. juli kr. 500,- ). Påmelding skjer på hjemmesiden vår www.indianklubb.no, evt. via e-post til postmaster@indianklubb.no, og innbetaling må skje samtidig til konto 1140 45 51371.

Velkommen til Indian Summer Meet 2021!
Arne Bjørn Hoel, formann løpskomitè NIK Stein Fossheim, formann NIK
917 83 647 / arn-hoel@online.no 926 31 942 / sfos@online.no

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply