Ekebergmarkedet 2013 – vår

Det årlige vårmarkedet på Ekeberg ble en kald og våt affære. Seks grader og regn, kombinert med en sur vind, som gjorde sitt til at mange holdt seg hjemme. Indianklubbens stand var som vanlig opprettet og forberedt av Rune og Knut, og de hadde ordnet den vanlige plassen ved epletrærne. Det er den beste plasseringen, i hovedløypa fra inngangen, og med to røde Indianere som blikkfang ble klubbstanden vår hyppig besøkt.

Potensielle medlemmer?

 

Rune Stjernen, Bjørn Langås og Kurt Dale i munter dialog.

Lilleba, godt kledd og med varm kaffe.

Noen som profiterte på det dårlige været var selgere av ullklær og paraplyer. Og selvsagt de med varme pølser og kaffe. Blant deleselgerne vi kjenner var Kjell Åke fra Sverige og Kurt Dale. Kjell Åke hadde med seg den vanlige salgsboden sin og Kurt solgte unna overskuddslageret av gamle Indianerdeler, bl.a. en Chief fra 1924. Jammen dukket ikke Ronny Hedström opp også.

Fikk vi så noen nye medlemmer? Ja, det gjorde vi. Og mange potensielle. For interessen for Indian er påtagelig og den ser ikke ut til å avta. Dessverre fikk vi ikke den utstillingen vi hadde i fjor høst, og vi må skylde dette på været. Men Ola stilte med sin 37 Sport Scout og Rune med sin 31 Scout, så da hadde vi noe å vise til. Sporty gjort å stille med sykkel i seks grader og regn. Vi ser fram til høstens marked og håper på godt vær.

This entry was posted in Klubbdrift, Løp og treff, Marked. Bookmark the permalink.

Leave a Reply