På Ekebergmarkedet – i solskinn.

Sist vi skulle på Ekebergmarkedet våknet vi til 5 centimeter sludd, i mai. Årets høstmarked stod i sterk kontrast til forrige gang. Riktig nok var det småkaldt på morgenen, men varmen kom etter hvert med solen og med godt vær og klar luft skulle dette bli en fantastisk dag. En skikkelig Indian Summer!

Norsk Indian Klubb hadde sendt ut vårt faste markedsteam, Rune og Knut, på fredag kveld og sikret vår faste plass. Rune, som er gammel speider, hadde heldigvis med den varmeste soveposen, så overnattingen gikk bra.

Lørdag morgen var vår tiltenkte sykkelutstilling på plass, denne gangen med informasjonskilt for hver modell. Fem modeller; 1933 Indian Motoplane, 1937 Sport Scout, 1941 Indian Four, 1946 Indian Chief og Tore Halvorsens 1948 Chief. En flott, representative utstilling, som skulle vise seg å trekke mye folk. Vår stand ble samlingspunkt for mange på sin vei rundt på området. Deler og handelsvarer ble deponert i teltet og mange stoppet opp for en prat og en kopp kaffe. Flere potensielle medlemmer skrev opp vår klubbadresse og nettadresse, og noen er allerede bekreftet innmeldt i klubben.

 

Men det er ikke først og fremst salg av medlemsskap som er
Ekebergmarkedets viktigste funksjon, men å vise hvem vi er og å vise hva vi
står for. Og selvsagt den sosiale biten med å treffe likesinnede. Kl. 15.00
begynte det å tynnes på plassen, biler og motorsykler beveget seg mot porten.
Og da markedsteltet vår blåste overende var det klart at vi kunne pakke ned
sakene. En stor takk til Rune og Knut for tilretteleggelsen. Vi ses igjen våren
2013.

This entry was posted in Løp og treff, Marked. Bookmark the permalink.

Leave a Reply