Indian Summer Meet

Indian Summer Meet er Norsk Indian Klubb’s årlige hovedarrangement som i 2019 arrangeres for 9. gang i Valdres. Indian Summer Meet har tidligere vært arrangert i 6 ganger på Tretten i Gudbrandsdalen, men etter suksessen med International Indian Rally i 2010 valgte NIK å flytte arrangementet til Valdres. 

Sentralt på Leira Camping og Hyttesenter har Norsk Indian Klubb sin egen totempel som er midtpunktet under arrangementet som starter torsdag 8. august. Utstillingen på Valdres Folkemuseum lørdag 10. august er høydepunktet for publikum og media. Disse utstillingene av fargerike amerikanske motorsykler er allerede utpekt av motorpressen til å være en av Norges flotteste samlinger av veteranmotorsykler.

Valdres ligger nærmest «midt i Norge», og med bare 18 mil fra Oslo er det kort vei fra både Sverige, Danmark og Europa. I Valdres er det varierte og spennende veier for mountaintouren vår på fredag, og for hillclimbtouren vår på lørdag. Etter International Indian Rally i 2010 har klubben og Norge fått et internasjonalt rykte om våre flotte grusveier og våre rå hillclimb bakker!

På Leira Camping og Hyttesenter er det ei fantastisk sandstrand, og en stor lekeplass for barn. Her kan man leie små eller store hytter, hytter med eller uten bad, bo i telt, bobil eller campingvogn. Frokost og middag kan kjøpes på Kroa som har alle rettigheter. Arrangementet åpner offisielt fredag kveld, men allerede på torsdag kommer flesteparten av deltakerne. Vi selger klubbeffekter, 50 olje, og bistår gjerne med LMK forsikring. Her er det også muligheter for kjøp og salg av deler og Indian motorsykler.

Har du ikke en Indian motorsykkel kan du som medlem delta med en hvilken som helst motorsykkel nyere enn 1954. Har du ingen Indian motorsykkel bør du komme for å få inspirasjon.

Last ned brosjyren for Indian Summer Meet 2019 her: summer-meet_2019-A4.

 

Legg igjen en kommentar